SWITCH SECTION

Ekte tre under føttene

Heltregulv er et ekte og autentisk materialvalg

Skrevet for Moelven
http://boligkanalen-images.azurewebsites.net/images/20180406010543999.jpg http://boligkanalen-images.azurewebsites.net/images/20180406010543999.jpg
  0
  Heltregulv er den beste og mest autentiske måten å ta naturen inn i boligen på. Med tregulv tar du ganske enkelt biter av ekte trær inn i huset og får et gulv som er mykt, varmt og deilig å gå på. 
  Uttrykket på et tregulv kan være så mangt. Du kan velge mellom brede og smale bord og avhengig av hvilken overflatebehandling du velger, kan du ha et lyst eller mørkt gulv. Dessuten kan du velge mellom glatt og børstet overflate. En børstet overflate gir et røffere uttrykk enn glatt. 
  En stor fordel med heltregulv er at de kan slipes i flere omganger. Da får du et gulv som varer lenge og som du kan endre uttrykk på etter hvert som behov og ønsker endrer seg. 
  Heltregulv kan monteres på flere måter og på ulike underlag. Enten flytende slik som parkett, skrudd til underlaget eller hellimes. Hva du velger avhenger blant annet av underlag og tykkelse på gulvbord.
  • Har du et eksisterende gulv eller et undergulv av for eksempel spon, kan du velge å legge gulvet flytende eller skru det. Husk at et flytende heltregulv kan ikke være større enn 4*4 meter.
  • Skal du montere gulv på bjelkelag, er skruing eneste alternativ. Da må du også bruke gulvbord som er tykkere enn 20 mm. 
  • Har du en betongplate, er helliming ofte det beste. Er rommet mindre enn 4*4 meter kan du også legge gulvet flytende. 

  Gulv i heltre kan fint kombineres med gulvvarme, men du må passe på at overflatetemperaturen ikke blir høyere enn 26 grader og at du bruker fuktsperre mellom gulvvarmen og tregulvet. Gulvvarme egner seg imidlertid ikke i kombinasjon med flytende legging.
   FalseTruec-191
   Kommersielt innhold
   0

   HIBA HUS - HIBA HYTTE - HIBA GARASJE er et solid merkevare, etablert i 1969, som i hovedsak selges og leveres av Bygger'n-kjedens husleverandør i ditt lokalmiljø.


   Gjennom 50 år er det bygget HIBA hus og hytter for generasjoner. Lang erfaring og krevende klima har gjort oss flinke til å lage gode og funksjonelle hjem. Det er gjerne et av våre hus som tiltaler deg særlig mye? Da er ikke veien til drømmehuset veldig lang.

   title

   Jeg ønsker å bestille en gratis katalog

   input field

   input field

   CONTACT INPUT BOX

   CONTACT INPUT BOX

   CHECKBOXES

   single button

   56


   993

   992

   994

   skrevet av

   HIBA HUS AS

   c-191TrueFalse
   Falsec-191
   Falsec-191
   https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180314130216978.jpg #FFFFFF